Skaff deg god beskyttelse for din iPhone

Telefonen iPhone 7 er en multifunksjonell smarttelefon designet og produsert av teknologigiganten Apple. I likhet med andre Apple-produkter er iPhone 7 tilpasset en rekke bruksområde, som f.eks. internett, avspilling av musikk, kalenderoversikt osv. I tillegg kan telefonen skryte av elegant utseende, lett vekt og god lagringsplass.

Beskyttelse

Men for å ivareta produktets mange funksjoner over tid kreves visse tiltak. Smarttelefonen kan lett bli utsatt for vannskader, riper, smuss osv. Heldigvis fins det flere tiltak for å beskytte telefonen tildaglig. Her er det mye å velge mellom. Det er bare å finne noe som passer på nett!

Skjermbeskyttere

Blant bra ekstrautstyr til iPhone 7 fins både deksler og skjermbeskyttere. Skjermbeskytter sørger for at telefonens skjerm ikke knuses eller oppnår riper, dersom man skulle miste den i bakken. Her kan kjøpere velge i en rekke ulike tykkelser og materialer.

Deksler

Både vanlige og vanntette etui beskytter mot møkk og eventuell, riper, men kun sistnevnte sørger for at telefonen forblir fungerende dersom utsatt for vann. I tillegg har flere av disse dekslene demping, som verner mot støt.

Både silikoneskall og TPU-deksler til telefonen oppleves som noe mykere enn den tradisjonelle varianten, men absorberer like fullt støt og fall bra. Disse dekslene er enkle å ta i bruk og forhindrer at telefonen glir ut av hender.

Comments Off on Skaff deg god beskyttelse for din iPhone

Filed under Tips