Blekkpatroner, et viktig innkjøp

I et hvert firma, så er det daglig mye som skrives ut. Dokumentene står i kø for å få komme ut av skriveren. Det kan være kontrakter, forslag eller papirer til en jobb. Det er anbefalt å ha flere blekkpatroner liggende på kontoret. De er enkle å bytte også.

Fritt under et viktig møte

For hvor kjedelig er det ikke om du skal inn på et viktig møte, eller skrive under på en viktig kontrakt. Der står du, uten mulighet til å kunne bytte patronen fordi du er fri for blekkpatroner.

Hva er alternativene?

Hvilket valg har du da? Med mindre du vet av en blekkpatron i bygget, noe som er sjeldent. Kanskje har du en anna skriver som du kan bruke akkurat i dette øyeblikket? Men i de fleste tilfeller så er man nødt til å avlyse møte, eventuelt sende papirene på mail. Er det en kontrakt som skal underskrives, så må vedkommende enten vente eller komme tilbake når du har problemet under kontroll.

Handle på nett

Så hvorfor ikke gjøre som mange andre, og handle ekstra blekkpatroner? Det enkleste er jo å kjøpe dem på nett, og få de levert rett hjem på døren. Alle slags blekkpatroner kan bli funnet på nett.

Comments Off on Blekkpatroner, et viktig innkjøp

Filed under Tips